Αγιασμός για την έναρξη των Κατηχητικών Σχολείων

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου μετά την Θεία Λειτουργία και με την ευλογία του Σεπτού Ποιμενάρχου μας κ.κ. Ιερωνύμου, τελέσθηκε στο Αρχονταρίκι της Ενορίας μας ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς. Η αίθουσα γέμισε με τις χαρούμενες φωνές των παιδιών, τα οποία μετά το πέρας των θερινών διακοπών και λίγο μετά την έναρξη της σχολικής τους χρονιάς ήλθαν και πάλι στην αγκαλιά της Παναγίας, για να εγγραφούν στα Τμήματα των Κατηχητικών και να ξεκινήσουν με ζήλο για μια ακόμη χρονιά την μάθηση των αληθειών του Ευαγγελίου και της Πίστεως.

Ο προϊστάμενος της Ενορίας μας π. Άνθιμος πριν την απόλυση του Αγιασμού καλωσόρισε τα παιδιά και τους γονείς, τους ευχαρίστησε για την ομολογιακή παρουσία τους αλλά και την εμπιστοσύνη, που δείχνουν καθημερινά προς την Αγία μας Εκκλησία και την Ενορία και περιέγραψε σε αδρές γραμμές τον προγραμματισμό για την νέα Κατηχητική Χρονιά, συμπαραστατούμενος από τον π. Στέφανο και από τις κατηχήτριες της Ενορίας μας κα Αθηνά Γερμάνη, κα Θεολογία Γιώτσα και την Πρεσβυτέρα Αργυρώ Αγγελάκη.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε ο χωρισμός των Τμημάτων σύμφωνα με τις Σχολικές Τάξεις και η εγγραφή των παιδιών σε κάθε τμήμα.

Τα μαθήματα των Τμημάτων του Δημοτικού θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή στις 11:00 το πρωί και του Γυμνασίου και Λυκείου στις 12:00.

Η Παναγία μας να ευλογήσει με την Χάρη Της και τη νέα αυτή Σπορά του Ευαγγελίου και να έχει πάντα καλά τα παιδιά μας και όλους μας. Αμήν!

Θα μας βρείτε

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Χρυσοστόμου και Αγίου Βησσαριώνος, Λάρισα

 panagialarisis@yahoo.com

 2410532350

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 67 επισκέπτες και κανένα μέλος

©2020 Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής. All Rights Reserved. Powered By GlobalTech