Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018 10:13

Από την Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία

Το ευλογημένο ξημέρωμα των Χριστουγέννων, οι καμπάνες της Παναγίας μας χτυπώντας χαρμόσυνα κάλεσαν όλους μας να συγκεντρωθούμε στον Ναό για τον εόρτιο Όρθρο και την πανηγυρική Θεία Λειτουργία. 

Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Πατριαρχείου π. Ιάκωβος Πιτσίλκας, συμπαραστατούμενος από τον προϊστάμενο της Ενορίας μας π. Άνθιμο.

Συγκινητική ήταν για μια ακόμη χρονιά η αθρόα προσέλευση του Πιστού Λαού του Θεού, ο οποίος κατέκλυσε τον Ιερό μας Ναό, γεγονός το οποίο συγκίνησε ιδιαιτέρως τον προεξάρχοντα, ο οποίος λίγο πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή τους και ιδιαίτερα τις μάνες των μικρών παιδιών, που υποβλήθηκαν στον μεγάλο κόπο να τα ετοιμάσουν και να τα φέρουν να κοινωνήσουν στην Μεγάλη Δεσποτική Εορτή, όπως επιτάσσει η παράδοση, που παραλάβαμε από τους ευλαβείς προγόνους μας. 

Ας δοξάσουμε τον Κύριο, που για μια ακόμη χρονιά μας άξιωσε να εορτάσουμε Χριστούγεννα, ας μεγαλύνουμε την Κυρία Θεοτόκο και ας Την παρακαλέσουμε θερμά να  έχει κι εμάς πάντοτε ως "βρέφη θάλποντα"  στην αγκαλιά Της. Αμήν! 

Θα μας βρείτε

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Χρυσοστόμου και Αγίου Βησσαριώνος, Λάρισα

 panagialarisis@yahoo.com

 2410532350

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 62 επισκέπτες και κανένα μέλος

©2019 Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής. All Rights Reserved. Powered By GlobalTech