Εορτή λήξης των κατηχητικών

Το απόγευμα της Πέμπτης 15 Iουνίου, στο προαύλιο του Ιερού μας Ναού πραγματοποιήθηκε η Εορτή Λήξης των Κατηχητικών Σχολείων της Ενορίας μας.

Τα παιδιά των Κατηχητικών με την βοήθεια της κατηχήτριας κας Αθηνάς Γερμάνη και των δύο ιερέων του Ναού π. Ανθίμου και π. Στεφάνου παρουσιάζοντας κωμικά θεατρικά, ποιήματα, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια υποδέχτηκαν το καλοκαίρι και αποχαιρέτησαν την κατηχητική χρονιά, που ολοκληρώθηκε με την χάρη της Παναγίας μας.

Τα κατηχητόπουλά μας για μια ακόμη φορά μας εξέπληξαν με τα ταλέντα και τον  ενθουσιασμό τους που ξεδιπλώθηκαν μπροστά μας μέσω των θεατρικών,  και μας συγκίνησαν, όταν φορώντας τις παραδοσιακές φορεσιές τραγούδησαν και χόρεψαν τραγούδια και χορούς τις Πατρίδας μας.

Τα αξιέπαινα αυτά παιδιά έδωσαν σε όλους μας το μήνυμα ότι οι δύο μεγαλύτερες αξίες στην ζωή είναι ο Χριστός και η Ελλάδα, αξίες ανυπέρβλητες, αιώνιες και ανεκτίμητες ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.

Ξεχωριστή ήταν για μια ακόμη φορά η συμμετοχή της χορωδίας των Ρουμάνων κυριών, οι οποίες τραγούδησαν παραδοσιακά Ελληνικά και Ρουμανικά  τραγούδια με την συνοδεία μουσικών οργάνων.

Με το πέρας της όμορφης εορτής η γιορτινή αυτή παρέα του καλοκαιριού ανανέωσε το ραντεβού της για τον Σεπτέμβριο, όταν με την χάρη της Παναγίας μας θα επιστρέψουμε από τις διακοπές για την νέα κατηχητική χρονιά.

Η Παναγιά μας να χαριτώνει και προστατεύει τα παιδιά μας πάντοτε. Αμήν!

 

Θα μας βρείτε

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Χρυσοστόμου και Αγίου Βησσαριώνος, Λάρισα

 info@panagialarisis.gr

 2410532350

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 43 επισκέπτες και κανένα μέλος

©2018 Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής. All Rights Reserved. Powered By GlobalTech